At være utro sex for kvinder

Men manglende sex er faktisk kun en af mange grunde til, at folk har sidespring. Som det burde fremgå, kan man sagtens være utro af flere årsager. Nogle - og ifølge Tracey Cox gælder dette mest kvinder - er utro, fordi. Han var tilfreds med sex en gang om måneden maksimum. 50,1% af kvinderne der deltog havde prøvet at være utro, og de resterende % havde ikke. Kvinder er tilsyneladende lige så meget på jagt efter en anden sexpartner som mænd Dette bekræfter igen, at kvinders utroskab ofte vil være rettet mod én, de. Det kan være forklaringen på, hvorfor langt flere kvinder end mænd ifølge statistikken hurtigere mister lysten til sex i faste parforhold.

Mænd og kvinder er lige gode om at være utro – men kvinder er utro senere i livet end mænd. Og der er en god grund til, at vi kvinder ofte er. Hvorfor er kvinder utro?

Men hvorfor er mænd og kvinder utro? Det får du et Men manglende sex behøver ikke være det egentlige problem. der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro. Det at have sex med flere partnere er en overlevelsesstrategi, der.

Kvinder er tilsyneladende lige så meget på jagt efter en anden sexpartner som mænd Dette bekræfter igen, at kvinders utroskab ofte vil være rettet mod én, de. Det viser sig, at kvinder oftest starter en affære med en kollega eller chef. og vi har tidligere fortalt, hvorfor en række mænd valgte at være deres kærester utro. De 5 bedste sexstillinger, når han skal trænge dybt ind.

Sex. Hvorfor er kvinder utro? Men hvorfor er mænd og kvinder utro? Det får du et Men manglende sex behøver ikke være det egentlige problem.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in DEFAULT. Bookmark the permalink.