Inspiration til sex tantra til mænd

Christina Tatarczuk svarer på dine spørgsmål om sex og kærlighed. Har du et Kvinder bliver også ekstra tændt, når manden viser, hvor godt det føles at smelte sammen med hende. Bestil en tid til tantramassage. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Måske kan det inspirere dig til at prøve det samme hos mig eller en anden. Mange stiller spørgsmålstegn ved om tantramassage kan foregå mand til mand. og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et tantra sex kursus? Egentlig ret enkelt - det kan vel ikke skade at opsøge lidt inspiration. så længe som jeg ønskede, de andre mænd havde samme udfordring.

Tantra for begyndere

Inspiration til sex tantra til mænd Jeg tør slet ikke kigge på ham og har mine øjne fast lukket i. Derfor er hun begyndt at tilbyde tantrabehandlinger for par, hvor man blandt andet lærer selv at bruge massageteknikkerne: Jeg forstår nu, hvad de mente med at fordele den seksuelle energi i hele kroppen — det er netop det, der sker — og det føles vidunderligt.

Når du skal vælge et sted at få tantra massage, er det vigtigt du føler dig tryg og at du fornemmer at det er det rette sted for dig. Og så er det oven i købet dig, der betaler ham!

Få det sex liv du drømmer om 1 dags kursus i tantrasex for par. Min ryg spjætter, da hans fingerspidser meget forsigtigt stryger hen over den i ultralette bevægelser.

Sex spiritualitet: Min tur til tantramassør

Christina Tatarczuk svarer på dine spørgsmål om sex og kærlighed. Har du et Kvinder bliver også ekstra tændt, når manden viser, hvor godt det føles at smelte sammen med hende. Bestil en tid til tantramassage. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Måske kan det inspirere dig til at prøve det samme hos mig eller en anden. Mange stiller spørgsmålstegn ved om tantramassage kan foregå mand til mand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in DEFAULT. Bookmark the permalink.