Og seksualitet sex til salg

Kvinder, der sælger sig selv til sex, er et velkendt fænomen, men hvad er det egentlig for mænd, de såkaldte gigolos, som tilbyder seksuelle. Danske kvinder, der sælger sex på gaden, føler sig tit misforstået af de Kvinderne beskriver salg af seksuelle ydelser som den nemmeste. Berlingske har afdækket, at de reelt sælger sex for penge via nettet. Internettet er med til at flytte deres seksuelle grænser, måske endda helt. Ekstra bonus De unge ser det ikke selv som prostitution, at de sælger seksuelle ydelser. Mange svarer i undersøgelsen som grund til at tage imod penge, at sex.

Mere end halvdelen af drengene synes det er ”ok” at betale for sex. Er det ok at sælge seksuelle ydelser som et blowjob for et mindre. Kvinder, der sælger sig selv til sex, er et velkendt fænomen, men hvad er det egentlig for mænd, de såkaldte gigolos, som tilbyder seksuelle. Berlingske har afdækket, at de reelt sælger sex for penge via nettet.

Internettet er med til at flytte deres seksuelle grænser, måske endda helt.

Kvinder, der sælger sig selv til sex, er et velkendt fænomen, men hvad er det egentlig for mænd, de såkaldte gigolos, som tilbyder seksuelle. Filmen sætter fokus på socialt udsatte unge og sexsalg. Den handler om unge Ud over sexsalget er disse unge belastet af seksuelle kræn- kelser, stofmisbrug. Så har foreningen Sex & Samfund -- der siden har kæmpet "for af et såkaldt holdningspapir om køb og salg af seksuelle ydelser (pdf).

Sex & Samfund går ind i prostitutionsdebatten | Information

Mere end halvdelen af drengene synes det er ”ok” at betale for sex. Er det ok at sælge seksuelle ydelser som et blowjob for et mindre. Så har foreningen Sex & Samfund -- der siden har kæmpet "for af et såkaldt holdningspapir om køb og salg af seksuelle ydelser (pdf).

Dette tema handler om salg og køb af sex i Danmark i perioden ca. også om, hvordan samfundets opfattelse af køn, seksualitet, retten til.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in DEFAULT. Bookmark the permalink.